25 iunie 2014

Previziuni astrologice pentru 27.06.2014: LUNA NOUA IN RAC


Avem parte de un moment foarte important ca trecere la perioada care urmeaza.
Legatura cu trecutul are acum un sens  aparte, de recalibrare a evolutiei  viitoare.
Tot ce s-a intamplat in ultimele luni (si inca din 2012) trece acum printr-un filtru, astfel incat reevaluam ceea ce avem nevoie din ceea ce nu este inca elucidat, constientizam lucruri vechi trenante, poate blocaje sau situatii incalcite cu care ne amagim ca ar fi prea complexe de descifrat acum, ne luptam inca cu unele frustrari pe alocuri, incercam sa intelegem ce ne-a adus in faza in care ne aflam, fie ca simtim ca pornim noi motoare curand, fie ca ne aflam in dezacord cu ceea ce ne doream.
Pentru ca aceste constatari sa deserveasca propriilor realitati, perceptii sau adevaruri, este necesar sa ne intoarcem catre sufletul nostru si sa identificam cu sinceritate acele schimbari necesare pentru a merge mai departe.
Suntem nevoiti sa ne confruntam cu schimbarile care ne provoaca si sa le traducem prin propriile filtre, prin ascultarea vocii interioare care ne va indruma spre ceea ce avem cu adevarat nevoie.
In anumite cazuri, relatiile de familie au greutate in acest demers sau anumite chestiuni familiale ne solicita implicarea. In altele, putem fi surprinsi cum anumite lucruri din trecut pot acum sa iasa la suprafata si sa ne determine sa gestionam o anumita situatie cu discernamant, bazat pe ceea ce simtim dincolo de ratiune. 
Aproape niciuna dintre aceste posibilitati nu este simpla. 
De aceea, ar fi indicat sa ne dam un pas in spate, nu pentru a ne ancora in trecut, ci pentru a reflecta cateva momente si a ne acomoda traiectoria in viitor, bazat pe ceea ce am avut de invatat, reglat, recalibrat sau schimbat din trecut, de dragul unui viitor mai luminos.
Simtul analitic este destul de ascutit, astfel incat ne ajuta sa ne reamintim cine suntem in raport cu ceea ce ne dorim, sa identificam ce nevoi avem dincolo de ambitii personale si ce avem de facut cu ce am acumulat pana acum, in special ca experiente, trairi, perceptii.
Dincolo de asta, ne putem decide ce trebuie sa facem astfel incat sa ne protejam libertatea si modul cum putem actiona in sensul aspiratiilor sau al gestionarii unor relatii personale sau profesionale care sa ne sustina libertatea, dar si principiile si valorile deja integrate.
Cert este ca nu ne mai aruncam atat de usor in lucruri mari, fara sa stim bazele pe care se sustin acestea,  astfel incat sa genereze cat de cat siguranta pentru noi, poate chiar sub rezerva unor suspiciuni indreptatite sau macar de autoprotectie.
Putem constata ca exact persoanele dragi de langa noi sau deopotriva persoane din trecut sunt dispuse sa ne ajute intr-un fel sau altul. Fie prin protectie sau sustinere pentru cauze nobile si sigure, fie prin anumite revelatii provocate,  care sa ne stimuleze sa intelegem incotro ne indreptam: care pot fi riscurile sau ce am avea de asumat din toata povestea care ne preocupa acum. Sau fie pur si simplu prin faptul ca apar sa ne deschida o anumita perspectiva cu costul scoaterii din zona de confort.
Deasemenea, putem fi expusi ecoului actiunilor noastre trecute, sau propriilor adevaruri. 
In ambele situatii, exista anumite elemente esentiale fara de care nu vom fi pregatiti sa mergem armonios inainte: integrarea rezolutiilor din trecut si dizolvarea barierelor proprii care ne impiedica sa ne vindecam sau sa ne adaptam, cu detasare si asumare, responsabilitatilor sufletesti viitoare.
Inca suntem invitati la retrospectiva pana la inceputul lunii iulie, dar si la eventuale amanari ale deciziilor importante cu impact in viitor, astfel incat, cu prudenta, sa asteptam detaliile care alcatuiesc o imagine de ansamblu clara.
Tot ceea ce simtim, traim si intelegem acum va avea un apogeu spre mijlocul lunii iulie, cand anumite trairi subtile, de fond, dar puternice din punct de vedere al capacitatii lor trasformatoare, vor aduce lumina in anumite situatii din viata noastra. Experientele pot fi acum revelatoare si ne pot invita sa ne reconfiguram si sa ne (re)orientam spre o noua directie de viata, direct din temelii.
In alta ordine de idei, avem liber la distractii, socializare, evenimente si intalniri/reuniuni cu prieteni vechi sau cu oameni din trecut care sa ne inspire si sa aduca un plus de diversitate in viata noastra. 
Asadar, Luna Noua cu noi orizonturi sa avem, cu incredere in ceea ce putem fi! :-)