21 octombrie 2013

Previziuni astrologice pentru 19.10.2013: Luna Plina si Eclipsa de Luna (in penumbra) in Berbec


O zi marcanta din punct de vedere astrologic, la nivel subtil, sufletesc, adanc, cu efecte pe o perioada de aproximativ 6 luni de zile. 
Un moment cu mare incarcatura astrala, aparent timid insa foarte puternic si influentator pentru evolutia noastra in viitor. 
Si toate acestea in relatie cu trecutul, pentru clarificare, lenta si sigura, pentru un viitor mai bun. 
Practic putem avea o imagine realista a unor situatii in relatiile noastre sociale, afective, profesionale, care ne convine mai mult sau mai putin. 
Adevarul insa, este cel care ne salveaza in final, atunci cand acceptam propriile constientizari, revelatii, inspiratii. 
Pot avea loc tensiuni sau situatii incordate in relatiile noastre, as zice in special legate de iubire, sau profesionale in masura in care viata noastra depinde si se raporteaza la o anumita traiectorie sau la un status critic ce are sa infleunteze aceasta traiectorie pe viitor. 
In relatiile personale, trecutul se revarsa in discutii, reprosuri sau mici conflicte, cu intentia de a lamuri ce mai era de lamurit, astfel incat, incet si cu pasi siguri, relatiile sa se indrepte spre un nou inceput cu aceeasi persoana sau cu altcineva. 
Aceasta cauza poate genera efecte dureroase pentru unii dintre noi, sau dimpotriva, eliberari pentru altii. 
Un nou inceput se poate tese printr-o buna intelegere a trecutului si a ceea ce a insemnat acest trecut pentru noi. 
Este important sa acordam atentie nevoii subtile de a ne modifica atitudinea sau ajusta traseul vietii in functie de anumite semnale sau de cerinte ce provin din interiorul nostru. 
In mod sigur acest moment astral este unul care va produce anumite selectii si reconfigurari, pe care se recomanda sa le integram in cunostinta de cauza si intelegand scopul. 
Vom avea inspiratia sa ne lasam condusi de instinct si energia de a merge mai departe in viata invatand din greselile trecutului si constienti ca putem deveni usor victima propriilor greseli. 
Tocmai din acest motiv, acest moment este important, revelator si evolutiv si merita tratat cu toata atentia sufletului nostru. 

O zi minunata si weekend de exceptie va doresc!:)