3 octombrie 2013

Previziuni astrologice pentru 5.10.2013 - Luna Noua in Balanta

O zi interesanta astazi, pentru noi inceputuri si etape, pentru noi viziuni asupra relatiilor si a modului de raportare la ceilalti, pentru initiative in sensul schimbarii, ajustarii, corectarii si in cele din urma culminand cu unele decizii cu efect de ecou in viitor. 
Toate acestea intervin, devin si se succed incepand cu noi insine, prin auto-evaluare si pe parcurs re-amintire a ceea ce suntem, am fost, vrem sa fim si mai ales a ceea ce putem fi. 
Lucrurile care ne plac sau nu, capata importanta, consecintele si feedback-ul primit de la cei din jur capata sens cu mesaj subtil dar clar pentru noi. 
Comunicarea este importanta, trebuie facuta in adevar si lumina, cu diplomatie si fermitate si trebuie tinut cont ca ceea ce generam acum va avea efecte cu impact emotional dar si socio-profesional. 
Aceasta Luna Noua se intampla intr-o perioada in care relationarea  este la mare arta si talc, multe lucruri se pot edifica, clarifica, lamuri, completa, astfel incat spre finalul lunii sa capete un sens din ceea ce ne-am dorit initial. 
Si asta presupune evident masurarea cu atentie si convingere a ceea ce dorim sa facem sau sa transmitem, dar si aprecierea efectelor ulterioare, care ne vor aduce in vizor propriile decizii si cugetari. 
Unele efecte pot fi implinitoare pentru cei care au actionat si au gandit coerent si corect, altele pot fi devastatoare sau cel putin uimitoare, pentru aceia care incep sa constientizeze cat de mult ii trezesc revelatiile, deciziile lor sau ale altora sau pur si simplu doar anumite evenimente hotarate sa aduca lumina in mintea lor. 
Acestia pot realiza anumite abilitati, talente proprii nevalorificate, anumite calitati sau doar dorinte arzatoare care acum se accentueaza pana la convingerea ca merita sa lupte pentru un viitor mai bun sau pentru o viata mai implinita decat cea de acum, in care nemultumirea poate veni si din faptul ca anumite alegeri aparent ok  facute candva, nu au ajuns la performanta multumirii sufletesti completata de senzatia ca fac ce le place si asta conteaza.In acest sens, pot aparea schimbari, unele bruste, altele dupa o aprofundare mai adanca. 
Iar acest lucru genereaza reactii si decizii care trebuie asumate si ancorate inainte pe directia constientizata. Acesta este secretul: daca ne uitam la noi insine si ne gasim dorinta magica pe care sa o analizam, putem initia schimbari sau amenajari de directii mult mai ancorate in destinul nostru. 
Sa nu uitam ca ceea ce facem acum are legatura cu ceilalti si trebuie sa includa in actiunile noastre si pe altii, cel putin la nivel de consecinta. Sa nu uitam ca refularea asupra celorlalti sau sprijinirea la greu are o limita…pentru ei. Dar si pentru noi, o consecinta. 
Este important sa facem lucrurile dupa suflet si cu simtul dreptatii dar si al corectitudinii. 
Daca alegem sa acceptam schimbarea, purificarea si clarificarea, fie acestea si cu senzatii neplacute dar care merita la final, nu devenim victimele schimbarii si avem un drum inainte constientizat si deci cu potential mare de valorificare potrivita si implinitoare. 
In alta ordine de idei, astazi este un momnet bun pentru a incepe un tratament, o cura de slabire sau detoxifiere a organismului, o dieta sau un stil de viata mai sanatos.

O zi minunata va doresc tuturor!