22 septembrie 2010

Astrologia - rampa de lansare in viitor


Astrologia, o stiinta fascinanta care ne ajuta sa constientizam ce e cu noi pe acest pamant, veche si demonstrata de peste 5000 de ani, ne ofera informatii despre conjuncturile astrale pentru momentul nasterii si pentru anumite perioade de timp.
Toate corpurile au vibratii, acele unde electromagnetice care ne inconjoara corpul. Totul este energie, bazata pe sistemul emitator-receptor, pe principiul yin-yang. Noi resimtim aceste energii ca stari de bine sau de rau, de sentimente de simpatie sau antipatie etc. Aceste stari ne sunt transmise de fiecare entitate cu care intram in contact.
Astrologia are la baza faptul ca energiile universului isi pun amprenta asupra destinului nostru inca de la nastere si ne influenteaza apoi de-a lungul vietii.
In consecinta, fiecare poate afla profilul sau astrologic si tendintele care se vor manifesta pe parcursul vietii dintr-o astrograma personalizata, in functie de data, ora si locul nasterii. Putem avea astfel avantajul de a trai/gandi/actiona/reactiona in favoarea noastra sau in sensul protectiei noastre, avand acces la parghii ajutatoare in indeplinirea scopurilor si intereselor noastre. Ne arata rolul, misiunea noastra in viata, ce si cum putem face pentru a ne deschide perspectivele.
Mesajele transmise de astre, prin energie si vibratii, ne determina, in functie de capacitatea noastra de perceptie, sa intelegem ce avem de facut pentru a gasi echilibrul si armonia sufleteasca, ce genereaza, ca o reactie in lant, implinirea in viata noastra.
Astrologia este incarcata de simbolism, mister si mesaje, este disponibila si putem aborda aceasta viziune, prin studiul astrologiei sau prin astrologi.
Oamenii apeleaza la astrolog pentru a descoperi ce le poate rezerva viata, respectiv ce repere pot afla si ce parghii pot folosi pentru succes si vindecare sufleteasca, pentru a evolua. In acest context, astrologia ne poate servi drept dezvoltare personala, autocunoastere, oferindu-ne astfel rampa de lansare catre un viitor mai bun si mai potrivit rolului calatoriei noastre in aceasta viata.
Astrograma personala reprezinta certificatul nostru de nastere in format "scris in stele", este fisa de prezentare a profilului personal.
Scopul aflarii astrogramei natale si al interpretarii acesteia este acela de a ne cunoaste, de a afla ce rol avem in aceasta viata si care sunt reperele de urmat (dupa vointa si alegerea fiecaruia, in acord cu liberul arbitru), pentru a evolua pe toate planurile existentei noastre actuale.
Proiectarea in viitor, potentialul, valorificarea corespunzatoare a acestui potential in sensul succesului si sansele, le descoperim prin intermediul astrologiei previzionale, cu atat mai mult cu cat astrologia este folosita in sens evolutiv. Putem intalni si aborda astfel calitatea vietii, esenta, in detrimentul unei cantitati nesemnficative.
Este uimitor sa descoperim ca avem anumite calitati sau talente ce ne-ar asigura succesul, iar noi suntem de fapt pe un drum paralel cu cel potrivit. Sau ca stagnam intr-un blocaj de teama unui nou esec, dar de fapt, prin acceptare, iertare si curaj avem asigurata o noua oportunitate si o noua perspectiva, mult mai buna. Sau ca degeaba ne dorim sa fim milionari, ignorand ca avem porti larg deschise catre viitor si realizare, cand noi de fapt am putea fi sau deveni cei mai mari cercetatori intr-un domeniu. Sau, ca in timp ce ne consumam toate energiile spre un anumit scop, a carui realizare o dorim cu orice pret, pierdem de fapt esenta vietii care exista in noi dar nu stiam.
Exemplele sunt numeroase, important este ca putem beneficia de un instrument de masura, extrem de valoros, care poate fi un bun sfetnic pentru noi si viata noastra si ne poate indruma catre implinire si evolutie.
Este si aceasta o alegere de facut, iar prin liberul arbitru – un numitor comun, decizia ne apartine in totalitate.