4 mai 2019

Luna Noua in Taur (5.05.2019) - noutati calculate dupa formula sufletului


Avem frumoasa si interesanta Luna Noua in Taur, un moment incarcat si usor pretentios, aparent complex desi simplist, cu invitatii lejere la provocari usor incomode.
Acest moment ne cam pune intre “trebuie” si “este cu adevarat nevoie”, intre ambitie si nevoie, intre ambitie si eficienta reala si utila in viata noastra.
Este un moment foarte bun sa ne autoprovocam in alegerile vietii, dar si in constructii si planuri productive si durabile musai, cel putin pe termen mediu. E de profitat la maximum, fiind o singura data in an aceasta ocazie de a infrunta anumite temeri legate de o anume libertate de a fi si de a ne raporta la exterior, in timp ce intelegem ce este cu adevarat de folos pentru noi sa cedam in locul unor ambitii si calcule fara baza de esenta sufleteasca, promitandu-ne noua insine ca merita sa cladim realitati si valori cu sens personalizat pentru viata noastra, esente tari, pas cu pas, fie ele si in sticlute mici, durabile si autentice, in acord cu ceea ce suntem azi si putem fi maine. Atat de complex si in acelasi timp atat de simplu este mesajul astrelor pentru cel putin urmatoarele saptamani. Nu este chiar simplu, ne urnim destul de greu desi deslusim ce este de facut, cu ce pret si cu ce castig. Motoarele sunt greu de convins sa porneasca, dar incet si sigur se incalzesc si ne ajuta, cel putin sa demaram.
La ce vulnerabilitati, umbre si perceptii intelegem sa renuntam, pentru un castig esential si potrivit pentru cine suntem azi si avem curaj sa construim maine?
Aceasta este intrebarea, de gandit si de simtit, caci musai sa avem un argument solid, valid si relevant atunci cand realizam cine suntem si ce putem si deci devenim pregatiti sa decidem un pas inainte. Nu va grabiti, ascultati mesajele ce vi se transmit, analizati, filtrati, planificati, implementati. Este unul dintre proiectele vietii voastre, caci acest moment astral promite sa va rasplateasca daca respectati conditiile vietii.

Zile insorite, fertile si progresiv evolutive va doresc, asa cum astrele sunt dispuse sa predispuna!