2 decembrie 2018

Horoscop 2019 - atmosfera generala


Iata ca ne pregatim pentru finalul lui 2018, de fapt pentru 2019. Se anunta cu an cu energie noua, cu influente foarte interesante la nivel global, dar si individual.
Ne pregatim sa inchidem 2018 mai mult cu cadouri si petreceri ce-i drept, insa in intampinarea lui 2019 tare bine ar fi sa ne pregatim si bilantul pentru a putea profita cat mai corect de noile oportunitati si provocari. Caci se anunta schimbari, inspiratie si oportunitati interesante si e important sa le intelegem cu adevarat. Toate au ceva bun pentru noi, in final.
Asa incat, liber la aprofundare a concluziilor anului ce se termina si liber la deschidere pentru noul an. Avem planete asezate confortabil in domicilii (Neptun in Pesti, Jupiter in Sagetator, Saturn in Capricorn) si numai, dar si altele care aduc suprize in plan material (Uranus in Taur), hotarate sa ne ajute in desfasurarea in toata splendoarea noastra in 2019.
In 2019, sunt foarte sustinute calatoriile lungi sau inspirationale, relatiile cu strainii si strainatatea, cunoasterea, deschiderea catre noi orizonturi mai colorate si mai promitatoare, aprofundarea unor studii sau a unor experiente prin elemente de noutate, prin transformarea modului de a gandi si a perspectivei vietii. Judecata si prejudecata e musai sa fie corecte, deci obiective sau trecute prin filtre relevante pentru dezvoltarea noastra personala. Tot ce vom avea ocazia sa integram in 2019 e important sa fie pentru noi, mai ales ca se anunta ocazii diverse, destul de generoase, unele doar aparent sau mai greu de definit suficient de clar cat sa ne putem trasa o logica si un rost in ceea ce alegem sa intelegem sau nu, facem sau nu si sa ne dorim cu adevarat sau nu. Iata deci sanse, cat si nevoia de atentie si filtrare.
Din alte puncte de vedere, se deschid sanse de a ne orienta spre noi moduri de a ne pune abilitatile pretioase sau speciale la bataie,  prin care sa castigam bani frumosi, de data asta mult mai in acord cu noi, cu autenticitatea personala si cu ceea ce ne simtim bine si multumiti sa facem. Aici trebuie sa luam in calcul activitati noi, hobby-uri, activitati extra sau pur si simplu un alfel de mod de a face lucruri sau de a ne oferi/investi resursele. Fericiti asadar cei creativi si mai ales cei indrazneti ce se incred in fortele proprii. Poate fi vorba de antreprenoriat caci implica o oarece doza de libertate in ceea ce si cum facem, insa nu e obligatoriu. Oricum, avem vreo 7 ani la dispozitie sa ne asezam noul fagas profesional-financiar si atitudinea fata de munca si rasplata noastra, insa putem creiona un start inca din primavara, astfel incat sa fim la timp in rezonanta cu Universul. Cu re-vizionare adecvata, cu inspiratie si incredere, e imposibil sa nu ne putem indeplini macar un vis mai vechi dar bun:)
Peste toate acestea, se asterne impetuos o soarta anuala de suflet si inima, de ceea ce este cea mai adevarata, autentica si asumata emotie si concluzie despre ceea ce reprezinta realmente fundament pentru noi. Aici vorbim de relatii autentice, de familie, de suflet, in toata fiinta noastra.
Reintoarcerea la radacini va fi o taina pentru fiecare dintre noi, spusa sau nespusa, stiuta sau nestiuta, dar reala si benefica. Asa incat, nu ezitati, poftiti de va aflati si inaintati pe  drumul vietii. In martie, iulie si noiembrie (cand ne distram cu Mercur retrograd in zodii de apa) avem ocazia sa reiteram si sa reasamblam bucati din noi, pierdute, renascute sau doar reconfirmate. Poftiti de va aflati:)
Lectia esentiala are legatura cu corectitudinea fata de noi insine, fata de ceea ce suntem si am devenit sau merita sa devenim.
Acest lucru este sustinut in orice demers, asa ca tineti departe amagirea si aduceti aproape sansa prin ceea ce sufletul e in stare cel mai bine. Doar asa facem posibila multumirea si fericirea.
Iata deci un nou foarte ofertant in sanse, toate menite sa ne imbogateasca cu adevarat ;-)