8 mai 2016

Horoscop pentru 6.mai.2016 - Luna Noua in Taur


Cat valorez, ce ma reprezinta si cat dau pe ceea ce pot fi, acesta este mesajul acestui ‎moment‬ important prin unicitarea sa in acest an. 

Este un mesaj profund, de (re)gandire si (re)analiza a unor nevoi strigente, adanci, poate chiar atasamente pe care le-am dezvoltat constient sau nu, dar pe care le identificam printre nevoi sau...ambitii. E timpul sa-i dam timpului putin ‪timp‬ pentru a (re)seta prioritati, sistem de valori, valori personale, nevoi autentice separate de ambitii si pentru a incerca detasari care sa ne elibereze, sa ne (re)confere liniste si chibzuinta in a (re)echilibra balanta efort-castig sau implicare-multumire sufleteasca corecta. 
Cat valorez este o intrebare pentru acest moment: sunt ceea ce simt sa fiu, pentru a fi in acord cu ratiunea si sufletul meu? constientizez ceea ce merit sa obtin? sunt dorintele mele nevoile mele? ce sunt dispus sa ofer pentru ceea ce imi doresc? cat sunt dispus sa pierd pentru ceea ce imi doresc? este relatia mea cu banii una sanatoasa? imi investesc/cheltui resursele personale in mod eficient/productiv? Iata cateva teme de (re)gandire. 
Astfel, acest moment limpezeste si separa lucrurile unele de altele pentru o claritate ce are sa aduca un plus la autenticitatea noastra si prin asta sa aflam ce anume putem fi mai mult decat ceea ce am fost sau am fost obisnuiti sa fim.
Un nou inceput, parca oarecum cunoscut, dar nu in totalitate, sau nu cat sa stim clar ce ‪obiective‬ vrem, putem si meritam sa punem in perspectiva vietii.
Exista ‎ispita‬ exagerarii, a fortarii unor ‪limite‬ personale din dorinta de a avea raspunsuri, siguranta, stabilitate, mai ales ‪confort‬. E cazul sa cantarim atent aici. Dar exista si ispita timpului, de a ne grabi in pofida ritmului cu care ar trebui sa facem lucrurile de data asta: mai atent, cu rabdare, justificat si mai ales fondat. Vine vremea cand lucrurile se vor limpezi si vor capata alt ritm, spre finalul lunii mai.
Pana atunci, (re)setare, (ras)timp, (re)prioritizari si (re)evaluari pentru a putea corecta, elimina si (re)adopta ceea ce este cu adevarat parte din noi, fie asta si prin provocari.
Nu uitati de ‪sanatate‬, ‪stildeviata‬ si ‎alimentatie‬, (re)devin importante!

lna Noua cat mai stabila sa avem si sa ne dam motive sa ne bucuram!