19 mai 2015

Previziuni astrologice pentru 19.mai.2015 - 12.iunie.2015: Mercur retrograd in Gemeni


O perioada dinamica si intresanta. 
Vor aparea ocazii de analiza, fie prin revelatii si inspiratii care ne influenteaza procesul decizional, fie prin modificari de program, asteptari afectate, promisiuni neonorate, amanari, intarzieri, anulari, chiar schimbari sau renuntari. Atentie la informatia care circula, la barfe sau intelegeri verbale sau contractuale, caci multe se pot schimba in aceasta perioada si multe lucruri nu prea raman batute in cuie. 
Folositi aceasta perioada pentru colectare de informatii in baza carora sa decideti spre finalul lunii iunie, pentru ajustari, corectari sau reluari de initiative, proiecte sau discutii.
Evitati semnarea de acte oficiale si deciziile importante, filtrati informatia si asteptati asezarea lucrurilor pe o directie sigura. Evitati deasemenea certurile si scandalurile, fiti flexibili pentru rasturnari de situatii si nu actionati decisiv in situatii derutante sau confuze. Vremurile clarificarilor nu sunt departe.
Unele situatii din trecut ne pot pune fata in fata cu noi adevaruri sau adevaruri mai vechi pe care nu le-am acceptat inca, asa incat recalcularea traseului este necesara si utila. Deasemenea, revederea unor persoane din trecut, ne aduc pe tapet subiecte despre care credeam ca sunt capitole incheiate. 
Atentie ce vorbim, ce gandim, cum actionam, cum ne miscam.

Rabdare si alegeri intelepte sa aveti, va fi interesant :-)