17 mai 2015

Previziuni astrologice pentru 18.mai.2015 - Luna Noua in Taur

Un moment numai bun pentru a analiza ce anume dorim sa stabilizam si sa calibram in viata noastra, pentru ca apoi sa concretizam utilizand optim resursele pe care le avem sau pe care suntem dispusi sa le punem in joc. Si aici vorbim de bani, investitii, sentimente si alte lucruri materiale care, concretizate corect si coerent, ne pot aduce castig sufletesc sau macar satisfactii personale de trait.
Acest moment se petrece o data in acest an si deci este important pentru a lucra la un nou start spre stabilitate. Insa, pana la mijlocul lunii iunie, multe lucruri se amesteca, asa incat analiza sau auto-analiza este un adevarat challenge. 
Cu rabdare, tact, seriozitate si dedicare pentru rezolvare si clarificare, vom reusi sa ajungem la concluzii cu directa aplicabilitate in viata reala, la modul concret.
Foarte important este sa identificam pe baza a ceea ce stim deja, am trait, s-a intamplat sau s-a demostrat, ce anume necesita schimbari sau transformari pentru ca obiectivele stabilite sa ajunga la concretizare.
Noul inceput de acum are mai degraba legatura cu scopurile, cu obiectivele, cu intentiile cat mai bine gandite si sustinute si concretizarea ce va urma, decat cu a face concret si direct exact maine tot ce ne propunem la nivel teoretic. Concretul se construieste de acum.
Asadar, avem liber la o noua etapa care sa merite investitia de orice natura sau la acea etapa noua stabilizatoare bazata pe cunoscut si cunoastere a ceea ce deriva din ce am inceput sau am intentionat deja. Cele mai clare concluzii le vom afla pe parcurs, chiar si in toamna.

O Luna Noua in Taur prospera, benefica si cu impact optimizat va doresc! :-)