2 aprilie 2014

CERTIFICAT DE ASTROLOG autorizat in Romania si UE


Esti pasionat de astrologie si doresti o DIPLOMA oficiala pentru ocupatia de ASTROLOG (cod COR 516101)?

Studiezi astrologia (ca autodidact si/sau prin cursuri/seminarii/workshop-uri) si nu ai inca o diploma de Astrolog recunoscuta oficial in Romania si UE? 

Acum poti obtine un CERTIFICAT DE ASTROLOG / DIPLOMA DE ASTROLOG autorizat , printr-un proces de evaluare simplu si facil! 

Certificatul de Astrolog autorizat, poti practica astrologia ca ocupatie, astfel:
  • Ca angajat (ocupatia de Astrolog este reglementata in Codul Muncii) – cod COR 516101
  • Ca Persoana Fizica Autorizata (PFA) sau SRL- cod CAEN 9609 rev.2

Nu esti sigur ca esti deja pregatit pentru evaluare? Te poti verifica in prealabil!

  • Poti participa la un WORKSHOP individual DE PRE-EVALUARE, pentru a te convinge ca poti si meriti sa devii Astrolog autorizat ANC, cu diploma oficiala de recunoastere nationala si in UE!
    • In cadrul acestei sesiuni vom discuta si vom clarifica in detaliu tot ceea ce este nevoie despre procesul de evaluare si vom face cateva teste si simulari, astfel incat sa vezi cat de facil este.
    • Vei avea ocazia sa participi la discutii de grup si schimb de idei, integrand informatii noi sau fundamentand ceea ce stii deja

INSCRIE-TE LA WORKSHOP-UL DE PRE-EVALUARE la adresa de e-mail certificatdeastrolog@gmail.com sau astrologautorizat@gmail.com, pentru verificarea cunostintelor de astrologie si detalii/clarificari legate de examentul de EVALUARE in urma caruia obtii Certificatul de Astrolog autorizat. 

sau

INSCRIE-TE DIRECT PENTRU EVALUARE la certificatdeastrolog@gmail.com sau astrologautorizat@gmail.com, pentru a obtine CERTIFICATUL DE ASTROLOG / Diploma oficiala de Astrolog! 
Trimite un mail cu confirmarea intentiei de participare la examenul de evaluare si vei primi detaliile legate de pasii care trebuie urmati pentru obtinerea Diplomei/Certificatului de Astrolog autorizat. 

Acorda-ti incredere ca perfomanta ta in astrologie poate fi in acord cu pasiunea! 

Te asteptam cu drag si te sustinem consistent in acest demers de certificare ca ASTROLOG AUTORIZAT!


Mai multe detalii despre Certificatul de Astrolog si procesul de evaluare gasesti pe: www.certificatdeastrolog.ro sau pe www.astrologautorizat.ro