15 aprilie 2014

Previziuni astrologice pentru 15.aprilie.2014: Luna Plina si Eclipsa Totala de Luna pe axa Berbec-Balanta


Avem parte azi de un moment foarte important in acest an, de apogeu al unui cumul de energii, trairi, ganduri si perceptii petrecute in ultimul timp in sufletul si mintea noastra, in special in relatiile cu ceilalti. 


Interactiunile cu ceilalti pot cunoaste acum tensiuni, clarificari, elucidari, revelatii…cu concluzii dorite sau mai putin dorite, insa cu siguranta cu un impact emotional destul de intens, ce va avea un efect pe o perioada de minim 6 luni de acum inainte. 
Pentru unii poate fi vorba despre intelegerea efectelor unor actiuni sau evenimente din trecut, pentru altii poate fi o schimbare importanta legata de raportarea la ceilalti, in special in zona afectiva si in general personala. 
De aceea, se recomanda acceptarea clarificarilor si implica eventuale actiuni foarte bine gandite. Impulsivitatea unora ne poate provoca sau ne poate antrena sa luam unele decizii. 
Este o perioada favorabila unor actiuni bine gandite, asumate obligatoriu si mai ales acceptate si nu a unor reactii pripite ce pot avea efecte secundare sau colaterale. Cu atat mai mult cu cat posibilitatea de a tine lucrurile sub control in anumite situatii poate fi un “lux” acum, pe care nu oricine si-l permite. 
Nu este momentul victimizarii, ci al asumarii de sine in sensul croirii unei noi directii de viata, care porneste din noi si de care vom fi responsabili in viitor. 
Hai sa ne gandim cum poate fi canalizata optim pentru viata noastra o noua energie ce are de gand sa razbata din ceea ce ne impacteaza acum, fie ca tensiuni si dorinte mocnite de eliberare, fie ca instrospectii finalizate cu noi dorinte si adevarari personale, sufletesti, de asumat si integrat. 
Hai sa privim constructiv orice adevaruri personale si elucidari de mistere mentale, intrebari fara raspuns sau realitati nejustificate pana acum si sa alegem sa le directionam spre ceea ce suntem cu adevarat! 
Zi eclipsata de bine sa avem! :-)