5 ianuarie 2013

Karma si Destin pentru fiecare


Traind sub influenta vibrationala, suntem suma influentelor astrale ale temei natale, redate simbolic prin astrograma natalaimaginea personalitatii noastre, pe care ne-o punem in valoare mai mult sau mai putin, prin energiile predispuse in astrograma natala.
Avem liber arbitru, asadar ne apartin deciziile legate de propriul destin.Subiectul vietilor anterioare nu mai reprezinta de mult timp un subiect tabu.
Karma si Destinul/dharma ne vorbesc despre lectiile de viata preluate din viata anterioara (bagajul karmic) si menirea/misiunea noastra pe acest pamant.
Destinul/dharma se calculeaza in functie de datele nasterii si poate fi in zodie diferita de zodia nasterii.

Pentru a afla lectiile de viata esentiale care iti sunt predestinate, in baza carora iti croiesti destinul dupa bunul plac prin liber arbitru, trimite-mi pe mail cu subiectul "destin" data nasterii, ora nasterii si locul nasterii la contact@astrovision.ro si vei primi feedback rapid.Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Berbec

Karma 
Ai trait multe vieti in care i-ai ajutat si sustinut pe altii, de aceea ai tendinta de a face acelasi lucru in viata actuala.
Astfel, datorita tie, ceilalti au devent mai puternici.
Pentru a-i putea sustine corespunzator pe altii, ti-ai dezvoltat sensibilitatea si constiinta, oferind dragoste si incurajare, fiind preocupat(a) mai mult de ceilalti si uitand de propria identitate.
In vietile anterioare deciziile tale erau dependente de feedback-ul celor din jur, dezvoltand nevoia de a avea acordul/confirmarea din exterior. De aceea, in aceasta viata, poti fi vulnerabil(a) prin faptul ca dezvolti in continuare dependenta de ceilalti, increzandu-te mai mult in judecata altora decat in cea proprie.
In aceasta viata e posibil sa eviti angajamentele (gen casatoria) din teama de a nu iesi in pierdere atata timp cat oferi atat de mult.

Lectia de viata
Tendinta este, din comoditate, de a-i lasa pe ceilalti sa actioneze in numele tau sau pentru tine.
Trebuie sa inveti sa actionezi pe cont propriu, prin tine insuti/insati.
Daca este cazul, poti apela la introspectii si autocontrol si tine cont ca este important sa-ti asculti vocea interioara atunci cand decizi in viata.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Taur

Karma
In vietile anterioare te-ai implicat in anturaje sociale de oameni puternici si foarte influenti, posibil sa fi avut rol de “mana dreapta” a cuiva “cu greutate”.
Lupta pentru putere poate degenera in aceasta viata in adevarate stari de criza, simtind ca esti mereu pe muchie de cutit. Astfel, chiar poti fi dependent(a) in actuala existenta de situatii-limita, functionand (aparent) mai eficient in conditii de maxima tensiune/adrenalina. Desi, in realitate, ai nevoie de liniste si pace.
Tot de la putere se trage si faptul ca uneori in aceasta viata, admiri, tinzi si ravnesti la ceea ce au altii, concentrandu-te pe ceea ce nu ai si uitand sa apreciezi ceea ce ai.
In alte reincarnari, te-ai supus atat de mult conditiilor altora, incat nu ti-ai exprimat dorintele, ceea ce face ca in aceasta viata ti se impune sa intelegi ce vrei cu adevarat.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti administrarea rationala a propriilor resurse si responsabilitatea fata de posesiunile tale (bunuri, finante), care sa fie apreciate pentru valorea lor concreta, materiala. 
Tendinta este spre extravaganta, instabilitate materiala si folosirea ineficienta a resurselor. 
Este important sa-ti realizezi propriul sistem de valori, dobandind astfel forta interioara, sa afli ce vrei exact de la viata si ce este cu adevarat semnificativ pentru tine in viata – pentru a construi si nu a distruge.
Karma si lecia de viata pentru nativii cu Destinul in Gemeni

Karma
In vietile anterioare ai fost o persoana retrasa, meditativa in scopul cunoasterii adevarului suprem, traind mai izolat de ceilalti.
De aceea in aceasta viata ai tendinta de a vorbi/comunica foarte mult cu cei din jur, uneori devenind obositor (ar trebui sa gandesti de doua ori si sa spui o data).
Astfel, ceilalti isi pot pierde repede interesul fata de ce ai de transmis.
Ai trait sub egida unei singure organizatii (posibil de natura religioasa) ceea ce nu ti-a oferit libertate de miscare si exprimare.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa impartasesti celorlalti cunostintele si informatiile pe care le detii invatand astfel impreuna cu ceilalti (prin schimbul de idei).
Totodata iti este benefic sa te faci bine inteles de catre ceilalti, dar sa inveti sa si asculti.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Rac

Karma
Simti nevoia de avea controlul asupra situatiilor ce apar in viata ta si deopotriva asupra celor din jurul tau.
Ai trait in vietile anterioare ca o persoana cu o integritate deosebita care se cere mentinuta in viata actuala.
Iti doresti enorm sa iti fie confirmate sentimentele si sa fii recunoscut pentru ceea ce faci.
Ai trait nenumarate vieti in care ai detinut functii cu autoritate, un prestigios statut socio-profesional iar respectul era foarte important pentru tine.
Ai sansa de a realiza in aceasta existenta ce inseamna sa fii cu adevarat uman si sa acorzi timp si rabdare cunoasterii omului prin comunicare verbala si non-verbala si prin emotii.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa fii tu insuti(insati), sa fii fericit(a) cu ceea ce ai cu adevarat nevoie si nu cu ceea trebuie sa ai cu orice pret. 
Este necesar sa intelegi diferenta intre a sustine si a controla. 
Iti este benefic sa inveti sa fii mai obiectiv(a), sa te preocupi mai mult de proces decat de scop in sine.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Leu

Karma
Simti nevoia de a fi acceptat(a) de catre cei din jur, acorzi importanta aprecierii din partea acestora. Prin asta, de fapt, iti doresti sa fii iubit(a) ca sa fii fericit(a).
In vietile anterioare, ai dezvoltat puternic simtul observatiei, fiind fascinat(a) de ceilalti si modul lor de interactiune, insa nu ai experimentat actiunea concreta.
Ai dezvoltat o karma de colectivitate prin apartenenta la un grup.
Nerabdarea te-a determinat sa fortezi uneori realitatea in vederea realizarii scopurilor.
Ai sansa in aceasta existenta sa-ti conturezi personalitatea, activandu-ti forta launtrica pentru realizarea concreta a visurilor si pentru a fi fericit(a).

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti indeplinesti visele intr-un mod practic, bucurandu-te de viata, daruind celorlati iubire.
Tendinta de a gasi scuze pentru neglijarea scopurilor personale pentru care trebuie sa lupti, e de preferat sa o depasesti.
Karma pozitiva este una legata de copii, de cresterea si educarea acestora.
Iti este benefic sa iubesti profund, sa te dedici partenerului si sa lasi frau liber creativitatii.
E important sa constientizezi si sa accepti ca pentru indeplinirea planurilor cu bataie lunga e nevoie de determinare, rabdare si concentrarea potentialului creator in directia respectiva.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Fecioara

Karma
Ai trait multe vieti anterioare in care ai fost victima, tendinta pe care o pastrezi si in viata actuala. Cedezi destul de usor in fata greutatilor si esti obisnuit(a) sa te victimizezi.
In vietile anterioare, ai trait izolat(a) sau mai retras(a) de societate, de aceea in aceasta viata nu te plictisesti singur(a) si iti tii companie cu ajutorul mintii si a imaginatiei.
In celelalte vieti ai dobandit iubire si intelegere pe care acum le poti impartasi fara a-i judeca pe ceilalti, insa in aceasta viata trebuie sa-ti dezvolti increderea in fortele proprii si in puterea sufletului tau.
Ai capatat adevarate capacitati psihologice, de a intelege la modul cel mai profund natura umana. In relatiile interumane, ai tendinta de a te comporta destul de extremist, cand foarte implicat si concentrat pe intr-ajutorarea celuilalt, cand destul de relaxat si detasat.
Extrem de sensibil, poti prelua usor tensiunile si stresul/energiile negative de la ceilalti.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti organizezi viata in mod concret, cu toata increderea si vointa.
Ceea ce faci trebuie sa faca parte din lucrurile care iti plac, pe care le practici cu placere si care te implinesc cu adevarat, altfel, nu sunt decat motive de periclitare a sanatatii si risipire fara rost a energiilor.
In viata personala trebuie sa fii la fel de practic si realist ca in domeniul profesional, trebuie sa analizezi de cel fel de persoana te-ai indragostit, daca merita si daca te implineste cu adevarat.
Aproape toata viata ta se rezuma la a face lucruri bune pentru altii dar care sa fie in acelasi timp si pe sufletul tau, sau a exercita actiuni/activitati/meserii prin care, punandu-te in slujba celorlalti, iti aduci tie un mare beneficiu sufletesc, restul vin de sine.
Trebuie sa inveti sa fii punctual si organizat atat in responsabilitatile de zi cu zi cat mai ales atunci cand ai un scop precis.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Balanta

Karma
In vietile anterioare ai trait intr-un mediu in care ti s-a acordat o importanta mai mare decat ti s-ar fi cuvenit cu adevarat.
Ai avut tot ceea ce ti-ai dorit si posibil ai “abuzat”de sentimentele celorlalti, necunoscand nici valoarea umana, nici pe cea financiara.
Din acest motiv, pana la momentul maturizarii, viata actuala ti se poate parea nu foarte usoara.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti controlezi impulsurile atunci cand vrei sa transmiti ceva, sa cantaresti mai atent consecintele astfel incat vorbele tale sa transmita mesajul corect.
Deasemenea, ar fi bine sa acorzi maxima atentie asocierilor tale, in special in ceea ce priveste partenerul de viata, evitand sa-l ranesti si incercand sa il intelegi mai mult.
Trebuie sa ai grija de relatiile tale (inclusiv de persoana iubita) in detrimentul imaginii de sine.
Merita sa eviti orice urma de egoism, pentru a nu se intoarce impotriva ta. Invata sa fii generos si sa oferi lucruri pur si simplu.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Scorpion

Karma
In vietile anterioare te-ai bucurat din plin de placeri si confort, inclusiv de placeri erotice.
Ai si muncit foarte mult pentru tot ce ai avut, construind pas cu pas fiecare etapa, concentrat pe atingerea obiectivului.
Te-ai concentrat foarte mult pe bunastarea familiei incat ai uitat sa te bucuri sau sa intretii si latura afectiva in relatiile tale afective, astfel inca in viata actuala nu prea ai succes pe plan material fara indeplinirea celui afectiv.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa lucrezi in asociere cu celalalt, fie in dragoste fie in mediul profesional.
Este bine deasemenea sa inveti ca a accepta ajutorul celorlati nu este o umilinta.
E de preferat, pentru implinirea si evolutia ta, sa acorzi mai multa importanta laturii spirituale si psihologice, decat celei fizice, materiale.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Sagetator

Karma
In vietile anterioare ai luat decizii in urma carora stiai ca poti beneficia de avantaje de moment, fapt pentru care in viata actuala omiti sa vezi dincolo de aparente.
Esenta bagajului tau karmic este adevarul – daca esti sincer, corect, iti prezinti direct si onest punctul de vedere, vei fi respectat.
In alte vieti te-ai bazat foarte mult pe logica si istetime si astfel te-ai indepartat de puterea adevarului si a intuitiei.
Te-ai dedicat in totalitate relatiilor sociale si obisnuiai sa fii permanent inconjurat de oameni. De aceea acum iti gasesti linistea si limpezimea mintii in momente de retragere cand poti reflecta.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa-ti respecti cuvantul dat si sa incerci sa vezi dincolo de vorbele oamenilor, sa iti cultivi profunzimea sufletului si a mintii.
Este bine sa-ti urmezi si sa-ti satisfaci interesul pentru studii inalte (filozofie, spiritualitate), renuntand la eventuala aparenta din mandrie cum ar fi lipsa de timp; merita sa iti faci timp pentru ceea ce te preocupa cu adevarat.
Nu iti este benefic sa te preopcupi de barfe, sa te asociezi cu oricine fara sa selectezi acele persoane cu care te identifici cu adevarat, sa-ti infranezi dorintele profunde de cunoastere, sa nu incerci sa aprofundezi tainele lumii prin studii si calatorii. Poti face toate acestea si te poti implini sufleteste.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Capricorn

Karma
In vietile anterioare familia si caminul au insemnat totul pentru tine, fiind foarte atasat si dedicat acestui plan al vietii tale.
Ai depins foarte mult de familie si nu ai experimentat viata inafara ei sau independenta fata de camin; de aceea, in aceasta viata este important sa inveti sa devii responsabil.
Ai o karma de familie destul de grea, pastrezi tendinta de a exista in si prin familie, insa e nevoie in viata actuala sa-ti urmezi propriul destin, propriul drum si sa te detasezi emotional de familie si camin.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa ii asculti pe ceilalti care, de multe ori, au de spus mai mult decat poti tu anticipa. Astfel, cu aceasta neglijenta, poti parea superficial(a) pierzand teren in fata lor.
Este important sa-ti formezi propriul drum in viata, independent, sa-ti stabilesti scopuri precise in viata pentru care sa actionezi cu pasi marunti si siguri.
Maturizarea si asumarea sunt vitale pentru a avea succes si reusite in viata. Dispui de protectie divina in realizarea socio-profesionala, de care poti profita cu conditia asumarii destinului si invingerii fricii de esec.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Varsator

Karma
In vietile anterioare foarte posibil ai avut statutul de sef(a), conducator, lider, insa ti-ai urmat propriul drum fara sa tii cont de ceilalti sau sa dai importanta parerilor si sfaturilor acestora.
In acest context, te-ai bazat pe propriile forte si ai dovedit multa ambitie si vointa in atingerea obiectivelor, tendinta pe care o pastrezi si in aceasta viata.
Astfel, in alte vieti, ego-ul a primat si in felul acesta ti-ai neglijat sufletul.
De multe ori ai fost considerat(a) de catre ceilalti o persoana speciala, importanta, demna de respect.

Lectia de viata
Admirat(a) si foarte respectat(a) in alta viata, in existenta actuala trebuie sa inveti si sa accepti ca integrarea sociala este foarte importanta si asta presupune sa intelegi ca esti egal(a) cu ceilalti.
Trebuie sa inveti sa asculti si parerile celorlalti.
Deasemenea, trebuie sa inveti ca relatiile in care ti-ai oferit toata dragostea si nu a fost sa fie, totul se poate transforma intr-o prietenie, ca sansele pe care ti le ofera viata trebuie primite cu iubire sau ca viata poate avea alt plan cu tine decat te incapatanezi tu sa crezi - ca poate fi numai cum doresti tu.
Trebuie sa inveti sa daruiesti si sa iubesti neconditionat.
Karma si lectia de viata pentru nativii cu Destinul in Pesti

Karma
In vietile anterioare ai fost foarte preocupat(a) de activitati care presupuneau vindecare, ajutor pentru sanatatea fizica.
Perfectiunea a fost cuvantul de ordine, drept pentru care pastrezi tendinta de a face lucrurile cat mai bine si in viata actuala.
Nu de putine ori ai indeplinit si prestat tot felul de servicii, incat in aceasta viata ai nevoie de momente de liniste si odihna dupa un timp petrecut in mediul social.
Ai trait sub presiunea ca greselile nu trebuie sa aiba loc, fapt pentru care si in viata actuala esti extrem de organizat(a) si focusat(a) pe ceea ce ai de facut, astfel incat sa iasa totul...perfect. De aici, momente dese de incarcare psihica si obsesia planificarii.

Lectia de viata
Trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te analizezi si pe tine deopotriva si sa-ti descoperi potentialul de simti lucrurile, de a-ti folosi intuitia si liberul arbitru in libertatea proprie. Ti-ar fi mai bine daca ai renunta la autocontrol si la intensitatea cu care traiesti ingrijorarea.
Este foarte important pentru tine sa-ti gasesti locul, sa descoperi unde te poti pozitiona sau incadra, unde simti ca te potrivesti cel mai bine, astfel incat sa cunosti implinirea sufleteasca si linistea. Pana nu vei realiza unde iti este bine cu adevarat, vei continua sa te consumi in cautari fara sens.
Incearca sa-ti folosesti predispozitia de a-i judeca pe ceilalti intr-un mod constructiv, in functie de modul cum se pot face utili in viata altora.
Trebuie sa inveti sa cedezi atunci cand este cazul, sa stii sa te sacrifici la nevoie si sa daruiesti atunci cand trebuie, toate acestea neconditionat.