30 august 2012

Tranzitul Lunii Progresate prin casa a 9-a


Luna Progresata in tranzit prin casa a 9-a semnifica o perioada in care calatoriile in strainatate sau pe distante lungi ne aduc o anume implinire si maturizare cu impact asupra principiilor noastre de viata, contribuind la configurarea sistemului de valori, conferind un confort mental si emotional la nivel constient. 
Apare acum nevoia de vederi mai largi, de flexibilitate in gandire atat personala cat si din partea celorlalti, de un orizont mai bun si de reflectare mai matura asupra vietii, prin calatorii, studii, filozofie de viata si religie. 
Suntem interesati de ceea ce ne poate face sa intelegem mai clar viata noastra si ce structura de rezistenta are, asadar cunoasterea poate fi acum o nevoie de satisfactie interioara. 
Pentru cei care acum se abat de la reguli sau duc probleme juridice mai vechi, lucrurile se pot complica din punct de vedere legal. 
Perfectionarea in domenii noi sau existente este favorizata, mai ales ca oportunitatile in ceea ce priveste job-ul se pot inlesni, in special daca implica relatiile cu strainatatea/strainii.