2 mai 2011

Horoscopul sanatatii - mai 2011


Berbec / Ascendent in Berbec
Te simti bine, ai suficienta energie pentru a intreprinde multe lucruri pe care ti le-ai propus. Sectorul financiar se dinamizeaza, in special in a doua jumatate a lunii. Este un moment bun pentru evaluarea starii de sanatate, asadar poti acorda atentie si sanatatii.

Taur / Ascendent in Taur
Esti destul de comod luna aceasta mai ales in prima jumatate, cand te gandesti sa te ocupi de tine, dar inca parca nu dispui de energia necesara sa faci ceva concret in acest sens. Spre finalul lunii insa, devii activ si iti acorzi mult mai multa importanta. Chiar esti receptiv la semnalele organismului tau.

Gemeni / Ascendent in Gemeni
La inceputul lunii mai, te intereseaza doar planurile si proiectele de viitor, parca nici nu ai chef de sanatatea ta. Pe parcursul lunii incet si sigur te mai linistesti si realizezi ca nu strica sa afli daca e totul in regula cu tine. Daca ai simptome ciudate, nu ezita sa mergi la medic.

Rac / Ascendent in Rac
Cariera fiind preocuparea de baza in aceasta perioada, risti dureri de cap datorita stresului. Iti poti folosi intuitia si cand e vorba de tine, astfel incat sa poti anticipa ca de multe ori eforturile exagerate iti aduc eventual probleme. E posibil sa nu-ti permiti abuzuri luna aceasta.

Leu / Ascendent in Leu
Menajeaza-te inca de pe acum pentru perioada dinamica ce urmeaza pe plan profesional. Risti sa te epuizezi si e pacat, caci astrele iti pregatesc multe provocari legate de statut si cariera. Concentreaza-ti energiile pentru calitatea vietii si fii moderat cu cantitatea. Vei depune destule eforturi anul acesta.

Fecioara / Ascendent in Fecioara
Desi este o perioada buna pentru tine, exagerarile te pot determina sa pierzi energie, astfel incat risti sa te trezesti lipsit de vlaga. Sunt posibile tendinte de refulare, iar recomandarea astrelor este sa te refugiezi in studiu sau calatorii. Astfel te linistesti si iti gestionezi eficient energiile.

Balanta / Ascendent in Balanta
Este o perioada in care ceilalti si problemele acestora te suprasolicita. Desi ai vrea sa fii disponibil pentru toata lumea, cam uiti de tine si iti pot aminti medicii ca trebuie sa fii atent la sanatatea ta. Organizeaza-te eficient si vei reusi sa impaci pe toata lumea, inclusiv pe tine.

Scorpion / Ascendent in Scorpion
Eventualele probleme de luna trecuta pot continua. Acorda-ti prioritate si ia masuri, daca acestea se impun. Agitatia de la job se lasa cu efecte asupra sanatatii. Poti deveni irascibil si nervos, ceea ce-ti creeaza un stres in plus si conflicte cu ceilalti. Nu exagera si lasa si pe maine ce poti face azi.

Sagetator / Ascendent in Sagetator
Dupa o perioada agitata in plan social, urmeaza agitatia serioasa de la servici. Nici problemele cauzate de eforturile neatent gestionate, nu sunt excluse. Nu e cazul luna aceasta sa exagerezi, ci sa reduci ritmul si sa te menajezi. Consecintele asupra sanatatii pot fi destul de neplacute.

Capricorn / Ascendent in Capricorn
Te simti bine luna aceasta, ai un tonus tocmai bun pentru aventuri si distractie. Esti preocupat de tine, vrei sa socializezi si nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sanatatii. Merita sa profiti la maximum si sa te pregatesti sa te afirmi si profesional, in perioada ce va urma.

Varsator / Ascendent in Varsator
O luna favorabila vietii de familie, mai ales in a doua jumatate a lunii. Poate chiar ei au nevoie de tine si deci fii alaturi de ei. Este un timp benefic dedicarii celorlalti, de aceea profita de asta sa te relaxezi alaturi de cei dragi, in intimitate sau eventual in mijlocul naturii.

Pesti / Ascendent in Pesti
Luna aceasta iti doresti sa-ti valorifici resursele de care dispui. Esti plin de idei, ceea ce te determina sa iei unele decizii privind calitatile si abilitatile tale. Nu este rau deloc, dar ai grija insa sa nu te suprasoliciti, caci efectele pot fi dintre cele neplacute.Ai rabdare cu tine.

Articol publicat si in revista Click! Sanatate / mai 2011