23 aprilie 2020

Horoscop de Luna Noua in Taur - 23.04.2020Iata un moment foarte important al acestui an provocator. Avem in fata o sansa valoroasa, un moment-cheie, pentru a identifica si constientiza energia momentului de Luna Noua, care are loc in Taur, o singura data in 2020, azi, ce are sa ne clarifice ce avem tendinta sa facem pentru ca trebuie si asta e deja in confortul nostru, in loc de ceea ce mintea poate tese si dezvolta ca perspective noi, oportunitati, avantaje, sanse. 
In urmatoarele cca 2 saptamani sa tot fructificam ceea ce realizam acum.
Totusi, ca sa putem realiza aceasta parte buna promisa de universul acesta echilibrant sa-i spunem, ar fi necesar:

  • sa avem ceva curaj, in conectarea la generalul colectiv si la specificul personal
  • sa fim indrazneti sa incercam, sa aplicam si sa concretizam ceea ce lasam sa vedem in viziunea imediata
  • sa iesim un pic din confortul mintii careia ii place ce stie deja si sa ne dam o tema noua: ce ar fi daca am procesa si proceda altfel, respectiv sa ...(aici completati voi)...?
  • sa avem incredere in alternative
  • sa avem flexibilitate in a manui informatia pe care o aflam
  • sa simtim ca e momentul ca simtul practic si aplicabilitatea solutiilor vietii sa primeze acum mai mult ca oricand.
  • sa constientizam valori si valente personale, pe baza resurselor personale, a abilitatilor, a investitiilor in ceea ce putem fi sau realiza maine si a muncii pe care credem cu adevarat ca o putem face intr-un mod sau altul.
Si toate astea cu pretul unor transformari noi sau cel putin altfel, insa nu neaparat riscante. Vorbim de a indrazni o viziune noua despre ce putem maine, nu de riscuri negandite sau arderi de etape. Vorbim de ceva alternative, asumate si realiste, in acord cu permisiunile vremurilor.
Pare ca e nevoie de multe si totusi de atat de putin pentru ca trezirea si inovarea in planul practic al vietii sa aduca acel confort si acel profit ce se va putea traduce in satisfactie si chiar fericire nu peste foarte mult timp.


Poftiti la provocari reconfortante! Sa fie cu credinta si noroc!