27 septembrie 2019

Horoscop pentru 28.09.2019 - Luna Noua in Balanta


Provocarea echilibrului, pentru noi si in relatiile cu ceilalti, este tema de gandire pentru aceasta zi. Avem motive sa oscilam in a ne hotari, caci exista niste premize care (ne) cer asta, fie prin nelinisti sau preocupari legate de iubire, trairi sau pur si simplu schimbari, fie prin pasii ce sunt necesari pentru a demara o schimbare pe care ne-am propus-o sau pe care e nevoie/vrem sa o facem. 
Este adevarat ca anumite temeri si frici nu lipsesc si ne dau de lucru (cel putin de gandit, la nivel constient sau subconstient). Insa daca percepem aceste temeri prin prisma amenintarii, putem aluneca in blocaj. Pe de alta parte, temerile ne solicita (uneori la niveluru destul de adanci) si astfel ne ajuta sa gasim solutii, cel putin incipiente: poate fi vorba de preocupari de sine (imagine si stima de sine, filtrarea unor nedreptati, traducerea sentimentelor si trairilor in relatii, calibrarea a ceea ce este corect pentru noi cu ceea ce este necesar), sau pur si simplu de rabdarea si tactul de a masura si cantari cea mai buna varianta. Oricum ar fi, avem ocazia sa intelegem mai multe, fix prin ceea ce traim si consideram, bazat pe ceea ce primim si asteptam. Iata cum, chiar constientizand propriile limitari, putem trasa o directie noua, un plan, o alegere, o solutie sau chiar o decizie, cel putin la nivel de perspectiva. Ar trebui sa cooperam, sa vrem sa intelegem si sa ne dam timpul, sansa si curajul de a actiona pentru ceva nou in viata noastra. Este corect sa analizam in prealabil pe baza anumitor detalii care fac niste diferente si nu ar fi corect sa amanam sau sa abandonam idei, persoane sau situatii despre care ne-am convins cumva ca este pentru noi. 
In concluzie, indrazniti sa trasati, sa schitati si sa puneti pe hartie un plan concret, pasii necesari si strategia identificata, pentru ceva din viata voastra care este pe atat de important, pe cat este de necesar prin ceea ce promite, aduce si produce efecte relevante pentru noi, in special legat de relatii, de trairi, de pasiuni si hobbiuri si de ceea ce putem sau avem un context adecvat de “subteran” sa facem in domeniul social si profesional.
Astrele promit sa faciliteze acest proces, transformator si pe alocuri chiar revolutionar in contextul personal de viata si ne asigura o perioada ulterioara in care sa putem aduce ajustari perfectibile, inainte de a ajunge la ceea ce ne dorim cu adevarat. Asta diar dupa ce avem un ansamblu pentru directia/solutia/decizia/noutatea dorita.
Iata deci, preocupari constructive cu iz de viitor frumos:) nu mai punem la socoteala si o perioada de cateva saptamani de socializare, colaborare, cooperarare si spirit de relatii si echipa, toate fructuoase!