10 noiembrie 2015

Previziuni astrologice pentru 11.noiembrie.2015: LUNA NOUA in Scorpion

Un moment important in acest an, de restart si nou inceput. Pentru a afla de ce este important un nou inceput si cum putem merge inainte, suntem invitati sa cautam cat mai adanc in noi si in efectele a ceea ce s-a petrecut in ultimul timp cu noi si inafara noastra, cauzele adevarate si obiective ce au generat nevoia de a intelege mai mult. Nu este chiar simplu sa aflam, caci perspectiva se afla in tranzitie catre noi tipare si astfel ne pregateste pentru noi orizonturi constructive. Asadar, pentru a debulversa putin perspectiva, caci suntem sustinuti in a concretiza eforturi autentice de intelegere profunda, ajutator ne putem intreba:
Unde ma aflu acum si cat sunt de multumit cu ceea ce am? Cum am ajuns aici si de ce? Ce se afla in spatele unei cauze aparent confortabile? Accept adevarul cel mai adanc? Ce ma determina si ce recunosc ca trebuie sa fac de acum inainte? 
Acestea sunt niste intrebari pentru azi, ale caror raspuns ne ajuta sa intelegem mai bine ce avem de facut fiecare.
A fi cinstit cu tine insuti poate fi o virtute superioara de mare ajutor. Asa incat, suntem invitati sa vedem crudul adevar care merita in pofida a ceea ce este aparent ok.
De cum aflam niste raspunsuri calauzitoare pentru viitor, cu implicatii acceptate si asumate, reusim sa deslusim un drum mai potrivit si mai corect pentru viata noastra.

O zi noua cu noi inceputuri sa avem, in care conlucrarea si cooperarea sunt chei ce vor deschide multe usi:-)