11 ianuarie 2015

Horoscop 2015: Sagetator / Ascendent in SagetatorCariera si bani

Poti avea parte de oportunitati si imbunatatiri pe toate planurile, insa si cu anumite conditionari absolut necesare in 2015 dar si in urmatorii ani. In masura in care vei intelege sa elimini din viata ta tot ceea ce nu mai corespunde nevoilor tale, vei putea avea parte de schimbari favorabile de job, de domeniu de activitate sau evolutie atat in plan social, cat si profesional. Nu este exclus sa te gandesti sa schimbi job-ul, domeniul in care activezi de ceva timp sau chiar sa cochetezi cu ideea de a avea propiul business. Pot surveni deasemenea modificari in responsabilitatile si atributiile pe care trebuie sa le onorezi cat poti de bine. Ai ocazia sa-ti demonstrezi tie dar si celorlalti ca esti o persoana de incredere, responsabila si constiincioasa, iar acest gen de loialitate iti va fi rasplatita. Este foarte important sa ai o conduita profesionista in cariera, caci a sosit momentul maturizarii pe toate planurile tale, de mare angajament pentru munca pe care o prestezi. Relatiile socio-profesionale se dezvolta, vei fi selectiv astfel incat sa ai de-a face cu oameni care corespund unor principii de viata sanatoase. Imaginea conteaza si te vei simti in largul tau la locul de munca (daca acesta este ceea ce iti doresti), oragnizandu-ti treburile asa cum crezi tu de cuviinta, insa acesta este un drept pe acre trebuie sa ti-l castigi prin forte proprii, responsabilitate, automotivare si optimizarea comunicarii, a relatiilor, a calitatii muncii si a eforturilor depuse. Ai ocazia sa te responsabilizezi prin schimbarea abordarii intr-un context existent, sau prin crearea unui context nou, insa musai e nevoie de perseverenta si un calcul atent a resurselor si investitiilor (energie, bani, timp etc). 
Atentie si la sanatate, orice fortare sau agitatie in gol te poate coplesi sis a-ti afecteze randamentul. Pana in iulie este foarte important cum iti pui la lucru certificarile si diplomele pe care le ai, poti incepe sau finaliza studii  serioase pe care sa le valorifici in perioada imediat urmatoare. Orice inveti sa fie acoperit de documente, astfel poti demonstra ca poti fi omul potrivit cu pregatirea potrivita intr-un context creat de tine sau de altii, in care sa impresionezi prin ceea ce demonstrezi si livrezi. In primavara, in aprilie si mai, vei avea mult de munca si nu totul va merge ca pe roate, asa incat inarmeaza-te cu rabdare si ramai dedicat in munca ta, pentru a avea succes de impact. Ai ocazia sa creezi parteneriate puternice in baza acestor succese, cu strainii si strainatatea, pe termen lung. Iti poti asterne practic traiectoria pentru urmatorii ani, cand va veni timpul unor recompense sigure, bazate pe colaborari atent alese, sustinute de eforturile pe care deja sa le fi facut incepand cu 2015. Ceea ce tu demonstrezi si devii dpdv profesional va conta mult timp de acum inainte. In primele 2 luni ale anului, nu uita sa iei in calcul foarte atent toate amanuntele si detaliile legate de contracte, documente, analize, tranzactii, in orice comunicare si in ceea ce prezinti celorlalti. Nu e chiar momentul pentru decizii majore, radicale sau finale. Incearca sa vezi daca este ceva de ajustat sau remediat pentru a continua pe premize corespunzatoare, caci nu se trec usor cu vederea anumite neajusturi care iti pot afecta activitatea. Atentie si octombrie, anumite intelegeri pot intarzia, se pot anula sau pot fi greu de respectat, din motive mai mult sau mai putin obiective. Asteapta finalul de an pentru o imagine mai clara a efectelor de peste an in plan profesional si vei sti mai bine ce ai de facut concret mai departe. Anul acesta este bun pentru perfectionare, deschiderea orizonturilor in relatiile de afaceri, in strainatate sau cu strainii, mai ales pana in vara. Toamna trebuie sa te gaseasca pregatit sa imbratisezi noi proiecte care ti se incredinteaza pe criterii de credibilitate si imagine demna de o avansare in functie. Vei putea straluci cu modestie, vei fi apreciat prin feedback practic si vei putea demonstra ca esti foarte bun intre cei buni. Anumite recunoasteri iti pot schimba unele planuri de viitor si vei putea regandi altele mai potrivite, in avantajul tau. Nu te demotiva intre iulie si septembrie, ci descopera ceea ce nu functioneaza intr-un parteneriat, pentru a putea reglementa situatia. Fii perseverent, invata din trecut si indrazneste pentru viitor, pe o cale corecta si vei avea numai de castigat, atat ca evolutie profesionala, cat si in plan financiar.


Dragoste

Ai parte de un an interesant si foarte dinamic in 2015, cu siguranta nu vei plictisi. Nu vei avea timp sa te instristezi sau sa te bucuri prea mult, caci situatia in relatia de cuplu se poate schimba destul de des. Asta poate insemna totusi si un echilibru. Pana spre toamna, este o perioada cu suisuri si coborasuri si cu multe peripetii in relatia cu persoana iubita. Te gandesti si reevaluezi destul de atent unele decizii luate cu ceva timp in urma, ceea ce iti ofera partenerul si motivele de multumire in relatia ta de dragoste. Devii mai matur in aceasta evaluare dar si in auto-evaluarea pe care vrei nu vrei, o vei face prin prisma a ceea ce simti si observi ca se petrece intre voi. Poate bat clopotele de nunta, sau poate desi se anunta sau se discuta unele lucruri despre oficializarea relatiei, esti putin pe ganduri. Te gandesti daca este intr-adevar cea mai buna decizie sau te gandesti daca odata cu schimbarile care se vor petrece in legatura cu personalitateata, nu cumva iti vei dori un pic altceva. In acest sens, vor exista multe discutii si ar fi recomandat sa nu tragi concluzii la impuls nici in primele 2 luni ale anului, nici in iunie si nici in octombrie, cand poti pune chiar la indoiala iubirea. Nu te grabesti de fapt nicaieri si cel mai important lucru pentru fericirea ta este sa traiesti frumos, senzatii placute si surprize la fel de placute, revelatoare chiar, care sa te conduca incet si sigur spre ceea ce este pentru tine. Este interesant de analizat nu numai daca partenerul este pentru tine, dar si daca tu esti intr-adevar pentru el. Aceasta analiza iti va aduce multe trairi dar si ceva stres, caci nu vei putea renunta usor si poate nici nu este cazul. Nu acuza partenerul pe nedrept, caci multe schimbari vin din partea ta si merita sa distingi atat calitatile, cat si defectele, de ambele parti. Sectorul afectiv si relational se anunta interesant, dinamic si plin de experiente menite sa aduca fericire. Te reinventezi, devii mai pretentios, mai serios si mai responsabil si asta ar trebui sa va uneasca si mai mult, daca functionati in cuplu pe o iubire sincera. Daca nu ai inca o relatie, vei putea experimenta unele idile care sa te ajute sa te formezi ca un partener demn de pretentiile pe care le are fata de sexul opus. In orice caz, este un an valoros in amor, pentru care vei fi recunoscator, imediat sau mai tarziu. Cum iti asterni cam asa vei dormi, asadar fii cu bagare de seama la ceea ce simte partenerul, ca s-ar putea sa emita niste semnale de alarma care, luate in calcul, sa salveze eventualele probleme si sa aduca fericire si implinire. Poti trece chiar la nivel urmator ca efect al procesului de maturizare si sa decizi sa intemeiezi o familie, ceea ce poate fi cu adevarat marcant pozitiv pentru viata ta. Fii atent la ceea ce simti, meriti si iti doresti si fa-ti anul unul de neuitat, prin iubire si asumare in dragoste.