18 noiembrie 2014

Previziuni astrologice pentru 16.11.2014 - 10.12.2014


Manati mai, dar incotro? Cu grija! :)

O perioada plina de entuziasm si forta bazata pe acele senzatii, emotii si trairi care ne 'misca' inima de bucurie! Fie ca e vorba de indragosteala sau iubire (in relatiile actuale sau cu ocazia legaturilor care se pot forma acum), fie ca e vorba despre lucrurile care ne plac, care ne fac sa ne simtim bine, ne stimuleaza sa gasim solutii si motive de implicare, daruire sau dezvoltare personala si profesionala. O perioada destul de challenging in care e greu sa vrem sa stam pe loc, vrem sa dam curs, sa ne avantam, manati de o energie ce ne da incredere. Acum este momentul sa acordam atentie nevoilor de bine pe care le avem. Si avem doza de optimism necesara pentru avant, chiar daca exista o oarece ingrijorare pe fond legata de sansa de reusita. Aceasta ingrijorare ne ajuta sa evitam cu precautie anumite miscari gresite si poate fi depasita prin forta si elanul care sunt alimentate.
Cei singuri se pot indragosti acum, cei care se iubesc deja pot reinventa sau stimula iubirea. Cert este ca e vremea potrivita pentru dragoste si elan sentimental. Directia in care investim si canalizam sentimentele si ceea ce ne place este importanta si e musai sa fie plauzibila, caci senzatia ca imposibilul devine posibil este accentuat.
Putem privi acum lucrurile din mai multe unghiuri si cu larghete mentala, Mercur intra in Sagetator din 28 noiembrie si ne confera vederi largi, viziuni ample si credinta in ceea ce ne regasim. Puterea ramane totusi intr-o cale darza dar dreapta si atenta, neaparat de suflet. Atentie un pic la modul cum actionati, caci entuziasmul nu e sinonim cu impulsul sau devierea haotica:) mai ales ca din 5 decembrie Marte isi face ingresul determinat in Varsator si ne insufla ceva dispozitie plina de contraste. Interesanta este perioada din acest punct de vedere si la nivel social, caci spiritele se pot incinge in anumite situatii si e posibil sa vedem revolte, agresivitati si conflicte, manifestate in diverse nuante, intretinute chiar si in urmatorii aproximativ 2 ani de acum inainte.
Perioada include tranzitul planetei Venus prin zodia Sagetator (avantaj Sagetatori, Gemeni, Berbeci, Lei sau nativi cu ascendent sau planete in aceste semne) in tandem cu asteroidul Ceres si o Luna Noua in Sagetator pe 22 noiembrie, ce permite noi inceputuri usor hazardate, dar si o Luna Plina in Gemeni care aduce si preseaza un pic detaliile din viata noastra care fac diferenta de esenta si consistenta, inspre crearea viziunii de ansamblu si care ne va lamuri cumva daca directia noua este cea potrivita, prin anumite indicii prin care sa constientizam daca si ce trebuie corectat, pastrat sau schimbat. 
Simtul dreptatii este accentuat si nu ne va lasa sa trecem oricum peste orice se petrece in viata noastra acum. Valul schimbarii devine o certitudine pentru toti, atat la nivel individual dar si social, colectiv. Dar cumpatarea in avantajul intereselor drepte poate fi o virtute. Asa incat, pregatiti schimbarea ce va onoreaza si urmati-va viziunea. Multe mentalitati, prejudecati sau lucruri bine stiute care ne convin sau nu, isi pot gasi acum sfarsitul, pentru a lasa loc noutatilor de viata.
Cu o viziune buna asupra perspectivei, putem descoperi acum o directie importanta in viata care sa conteze mai tarziu, asadar filtrati cu discernamant si pasiune ceea ce va implineste si va bucura sufletul cu adevarat!