8 septembrie 2013

Previziuni astrologice pentru 5.09.2013 - Luna Noua in Fecioara


O zi a noilor inceputuri in vietile noastre, in special in plan social si profesional, in care ni se pot deschide pentru cel putin aproximativ o luna de zile, noi idei, noi perspective, noi viziuni asupra unor aspecte sau situatii care acum sunt importante si pentru care gasim resursele si dispozitia de a le onora si demara. 


Avem putere creativa si forta de a demara, intr-un mod care sa ne faca cinste. 
Pentru unii dintre noi poate insemna o noua sansa sau poate doar o noua viziune, pentru altii se poate gasi o rezolvare nu fara efort insa sau fara ambitii active. Simtul detaliului si meticulozitatea reprezinta mijloacele de identificare pentru unele solutii, insa in aceeasi masura simtul dreptatii sau usurinta cu care luam foarte personal anumite chestiuni care ar trebui sa fie obiective, pot stimula o oarece stare de tensiune sau conflict, foarte usor de alimentat, pe un fond sensibil. 
Asadar, sa nu punem mai presus ambitiile, ci nevoile pentru care merita sa luptam si sa gasim solutiile potrivite. 
In ceea ce priveste planul personal, atentie la partenerii de viata cu care putem experimenta mici discutii sau critici, mai ales ca exigenta este cea care domina in acest moment. 
Este un moment bun pentru curatenie, la propriu si la figurat, cand ne putem debarasa de tot ce nu ne este benefic sau util. 
Cei care doresc sa urmeze un tratament de dezintoxicare sau o dieta, poate chiar sa schimbe in bine modul de viata, o pot face cu succes acum.
 Esential este sa analizam si sa evaluam atent cum facem selectia si cum alegem si mai ales cine ne sustine cu adevarat. 
Nu toti suntem pregatiti sa primim anumite critici, desi chiar si noi le facem la randul nostru. 
Se recomanda atentia pentru ceea ce primim si mesajul transmis, este posibil sa ne fie transmise mesaje importante care sa ne dea de gandit sau care sa ne sustina demersurile noastre viitoare. 
Tot in aceasta perioada putem clarifica anumite lucruri sau macar se poate dezvolta intentia. 
Ceea ce s-a petrecut in ultima perioada, poate fi acum vazut intr-un alt fel sau din alta perspectiva, in principiu mult mai sanatoasa si mai corecta, dar si mai coerenta. 
E important pentru noi toti sa cautam si sa integram ceea ce ne ofera stabilitate si totodata confortul ca stim cum stam. 
Mai ales ca avem multa treaba si multe amanunte cu care trebuie lucram, dar si multa munca pe alocuri presanta. 
In alta ordine de idei, atentie la volan, in trafic si atunci cand suntem grabiti, prudenta este maniera prin care ni se recomanda sa actionam in orice demers sau actiune. 

O Luna Noua benefica va doresc tuturor!:)