9 iunie 2011

Lansare de carte:"Totul din Intreg"- autor Catalin Manea


Din infinitele posibilităţi, eu îţi propun una. Din multitudinea de opţiuni, eu te chem la Mine. Ai posibilitatea de a mă ignora şi chiar dacă nu îmi vei accepta propunerea, tot în Mine vei exista, tot vei trăi bucuria Mea de a trăi. Împreună am ajuns aici, împreună am creat ceea ce suntem acum, împreună vom fi mereu. Nu există altă variantă.

Deşi uneori nu dorim să acceptăm, suntem uniţi şi contribuim încontinuu la Experienţa Comună. Ansamblul Existenţial ne cuprinde şi ne oferă ceea ce nu se poate contesta: starea de a fi. În fiecare moment al vieţii fizice suntem cu gândul la fericire, dar Fericirea este Totul, Fericirea este Dumnezeu, iar Dumnezeu suntem Noi. Totul din Întreg suntem Noi. Observi ce am făcut? Realizezi câtă putere avem? Noi am scris “Totul din Întreg” şi tot Noi facem lansarea acestei cărţi. Pentru cine? Exact: tot pentru Noi. Facem totul pentru Noi, facem totul pentru Fericire, pentru că Noi suntem Fericire.

De ce oare citeşti aceste cuvinte? De ce oare simţi ceea ce ele îţi transmit? De ce aceste cuvinte îţi par atât de cunoscute? Pentru că Tu le-ai scris... Acum nu mai gândeşti, acum simţi. În acest sfânt moment simţi cum ne unim, simţi cum curgi prin Mine, îţi simţi prezenţa pretutindeni. Acum te regăseşti în orice manifestare a Întregului. Totul a lucrat pentru Noi, pentru ca noi să nu trăim separaţi de Noi.

Lansarea cărţii “Totul din Întreg” va avea loc pe 18 iunie, începând cu orele 18:00, la Tea House Bucureşti. Ne vom simţi ca Acasă.

Cătălin Manea, autor “Totul din Întreg”
www.catalin-manea.com